Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett evigt eko...

Det kan gå långa tider
utan att jag tänker på Dig...
Dagarna löper gott på
och jag kan roas och
glädja mig åt
minsta plus...

Men så slår saknaden efter Dig
till i magen på mig... Då känns det
som om en bomb briserar då...

Då säger folk till mig...
Va´ 17 e´de´me´dej?

Jag säger bara, det går över...
Och det går över...
Det är snart förbi...

Men jag vet att förbi
det är bara för tillfället...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-21 10:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Känner igen känslan du beskriver...fint och berörande...
2017-08-21

  ULJO
Så kan saknaden kännas efter en livskamrat. Livet tuffar på men saknaden gör sig påmind i bland.
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt