Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flea (ny version)

flea market hunt
coat hangers
like question marks




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-21 11:41



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Hade jag haft något på tungan här, hade jag kommenterat på bokmål, men jag förstår inte skottska, de har så långa ord.
2017-08-22

    ej medlem längre
Bra bild!
2017-08-21

  Onomatoprofet VIP
To flee or not to flee?
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP