Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyss

 

 

vindens mun 

under tröjan


viskar 

en aning

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 324 gånger och applåderad av 7 personer
Utvald text
Publicerad 2017-08-21 12:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En sinnlig upplevelse kan ge känslan av något större, för ett ögonblick. Tycker om den koncentrerade formen och de många bottnarna!
2017-09-03

  Goraxy 89 Orion VIP
Då man blir stilla kan man höra vad Vinden viskar !!!
2017-08-21

  KYREUS of Sweden
Människan
är inte bara
- själ
2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg