Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spåren finns fortfarande kvar

spåren finns fortfarande kvar

jätten som föll
föll tungt

misstaget som krävdes
var ingen slump

utan en längtan
efter att få slippa känna
de vattentäta skotten
borra sig in i fågelboet
mellan fantasi och verklighet

en längtan
efter att få slippa känna
trädets krona
böja sig för vinden
mellan luft och vatten
som sakta dracks upp
av fåglarna som aldrig själva
vandrat som jordens salt
mellan fantasi och verklighet

en längtan
efter att få slippa känna
jorden under sina naglar
växa upp till nya luftslott
och befolkas av frukter
som redan ätits upp

en längtan
efter att få slippa känna
sig själv




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-21 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson