Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SKÖRDETIDER STUNDAR

nu dignar äppelträden

i lugna hemlingby

på fälten mognar säden

jag vill till Jesus fly

och utrustas för skörden

som nu ska bärgas hem

och få den nådegåva

Gud har för denna lem

 

 

nu stundar skördetider

vid jungfrukustens strand

och Herrens Ande strider

för dig som satts i brand

mot mörkrets onda välde

och för rättfärdighet

den största segern gällde

din frid och salighet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  21/8 2017

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2017-08-21 13:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det gäller att hålla sig vaken och inte hamna bland skuggorna vid sidan av vägen...
2017-08-21

    ej medlem längre
Har ni fått mycket äpplen i år
kylan var ju svår?

bra dikt med mycket innehåll

2017-08-21

    ej medlem längre
Har ni fått mycket äpplen i år
kylan var ju svår?

bra dikt med mycket innehåll

2017-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP