Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#911

Chefens sista bil.
Den är fylld med minnen som går österut mot öster.
Så jag kan inte säga adjö.
Om den är sönder och inte rör sig, ska jag rida..




Fri vers av Galbi Inu
Läst 101 gånger
Publicerad 2017-08-21 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Galbi Inu

Senast publicerade
#911
* Se alla