Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 122


TV-drama (inläst på ljudspelare)



Prydnad

Vi dricker te,
TV visar ett kärleksdrama
och varje gång
scenerna blir heta
känner jag
hur du kryper närmare.
När filmen är slut
är du utmattad.
Du lutar dig tillbaks
i soffan.
Och somnar.
Försiktigt
lägger jag på dig
din pläd.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-12 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP