Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beck...Vita nätter.


Gunvald talar





"Vet du om att det sitter en ihjälfrusen japanska
högst uppe på K2
mitt ute på glaciären.
Hon har suttit där i två år nu.
Med håret rakt upp."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Gunnar Hilén VIP
Läst 1231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-21 21:23



Bookmark and Share


  objekt3
https://www.theatlantic.com/international/archive/2014/04/the-year-climate-change-closed-everest/361114/

2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP