Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 125


Min vilja (inläst på ljudspelare)



Prydnad

Mina dikter
är tunnare än vatten!
När jag förklarar
för dig
skillnaden mellan
vad jag vill
och vad det blev
säger du
att du tydligt ser
vad jag vill.
Men
vad är det jag vill?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-19 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP