Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stensänke

Sänk idag
din sten
i klart vatten
att landa varsamt
på botten

ytans krängning
och heta
glitterkrusning

tolkad i djupen
som sval
beröring

vilar kroppen
på stranden

jag är den stenen




Fri vers av Petter Wingren
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-22 08:34



Bookmark and Share


  Virvelvind
Jag ser både symboliken och den med ord tecknade ögonblicksbilden! Vackert!
2017-08-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Att bli av med det som tynger och få vila, är inte alla förunnat. Men vilken lättnad det vore. Din dikt berör mig.
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren