Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leda



Icke diktat har på länge

tappat sikt och livets klänge

icke riktat ord mot toner

snorar blott för millioner

livet synes vara bleke

bränd och nära slut dess veke

 

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-22 12:33



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Lite så känns det här också! Slutraden är klockren!
Dikterna kommer inte till en som förr längre...
2017-08-22

  ULJO
Men raderna sitter där och rimmen likaså. Gott.
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP