Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt uträknat!

Hur delar du din kärlek nu
emellan alla dina fem barn du...
Här delas ej nå´t
det har du la´förstått
för jag multiplicerar alltid ju!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-22 17:11



Bookmark and Share


  ULJO
Kärlek kan man slösa med i all oändlighet
2017-08-23

  limerick VIP
Så gör och känner en kärleksfull moder.
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt