Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 136


Orimmat om rim (På ljudspelare)



Prydnad

Men jag vill
skriva dikter med rim!
Det är mer krävande
och jag vill
lägga ner möda
när jag skriver om dig.
Du läser mina dikter.
Kan du se dig själv?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-14 01:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP