Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 138


Minne för livet (På ljudspelare)



Prydnad

Ett minne
jag minns,
hur du finns
med ditt sinne
öppet för alla.
Det kan man kalla
ett minne för livet
givet.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-11-19 09:18



Bookmark and Share


    Mim
Bravo! Bravissimo! Klappar i händerna, om din dikt lästs i cirkusmanegen!
2017-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP