Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla er som kämpar varje dag, och till alla er som inte orkade.


Om du bara orkar



Jag hissar ingen vit flagg

när det blåser hårt.



Vägrar kapitulera

när livet känns svårt.



Springer ut och möter dagen

i full attack.


Väjer för elaka blickar

och allmänt skitsnack.



Jag kommer att vinna

en dag är striden slut.



Om du bara orkar

så finns det tusen vägar ut.




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 307 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-22 20:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
De två sista raderna är ett bra avslut på en tänkvärd text!
2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus