Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAR LYCKLIG

VAR LYCKLIG

Var lycklig
Inte för att allt är bra
Nej,det är för DU kan
se det goda om allting

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-22 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj