Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De avgörande skotten

När man tror att man
Redan har förlorat allt
Så kommer fler bakslag
Och sorgen gör allt kallt

När man känner sig ensammast
Och tror att man är nere på botten
Så finns där alltid något mer
De där sista, avgörande skotten

Nu finns där inget kvar att förlora
Nu kan jag bara ta mig upp
Och försöka ta mig vidare
Bland vägens kurvor och gupp

Det är aldrig en bra tid att bli lämnad
Men vissa gånger är sämre än andra
Det finns ingen ursäkt att lämna
När man som mest behöver varandra




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 241 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-22 21:47



Bookmark and Share


  Moirin
Träffsäkert! Din styrka liksom bär orden fram.
2017-09-13

    Lars J
Välfångad känsla!
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever