Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är en Salieri




jag är född till en Salieri
jag har levt som en Salieri
har vårdat honom som en Salieri
har överlevt Mozart
dör som en Salieri




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-22 21:55



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
En ros är bäst som en ros, en lilja är bäst som en lilja. Varje människa är bäst i världen. Alla har en uppgift - att göra sitt bästa.
2017-08-23

  Lehva VIP
Häftig text. Bravo.
2017-08-23

  Gunnar Hilén VIP
jo visst men det är ung samma knepighet när folk skriver på utländska språk...det här är ju en vildvuxen trädgård tack och lov
2017-08-22

  Ingrid Trolle
Det har sina sidor
att använda sig av
Italienska musikers
namn, i synnerhet
när de har en har
en sådan betydelse.
Somliga vet vem han
var, andra vet inte.
Fint tänkt i alla fall.
2017-08-22

  Gunnar Hilén VIP
en Salieri är synonymt med "medelmåtta"
2017-08-22

    Sefarge VIP
Du är säker!
Att du inte är
En mås art
Med stor/ liten
Trut?
;)


2017-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP