Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ditt Härbärge

Ditt Härbärge

Från och med denna dag
Ska du inte vandra ensam
Mitt hjärta kommer att
vara ditt härbärge
Ochb mina armar
kommer att bli ditt hem

Grapen




Fri vers av Knoparemoj
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-22 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj