Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får komma hem

Det finns städer som du tror du känner till
och det finns väder du uthärdar om du vill
men i vissa städer är det ju som så
att det finns väder som du inte alls rår på

Det finns hus där ingen annan får gå in
du är ditt eget ljus i världen som är din
om det kommer nån som vill tränga sig på
så har du rätt att säga: "Nej, gör inte så."

Det finns fraser som försvårar det du gör
de är som laser och de river och förstör
det finns ljud som inte låter särskilt bra
där det är bullrigt ska du faktiskt inte va

Det finns tankar ingen tror att du har tänkt
ett hjärta bankar av rädsla för att bli kränkt
när du tror att hjärtat slår sitt sista slag
kom då ihåg att du kan göra natt till dag

Du får komma hem,
du får komma hem
om hela din världskarta kommer i kläm
så får du komma hem

Det finns städer som du tror du känner till
och det finns väder du uthärdar om du vill
men i vissa städer är det ju som så
att det finns väder som du inte alls rår på




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Millner VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-23 00:03



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Fick tankarna till en liten flicka/pojke av denna
2017-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Millner
Millner VIP