Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 145


Fotoalbum (På ljudspelare)



Prydnad

Albumets blad
ett renande bad
för sinnet.
Jag upplever minnet
fast fotot är suddigt,
oskarpt och luddigt
hur vi möttes en dag
och jag
vill inte mista den bild
som gör tanken så mild.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-03 07:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP