Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 148


Bildmotiv (På ljudspelare)



Prydnad

Du tycker
att jag
gör rätt.
Jag målar
som jag känner.
Jag känner
att jag vill måla dig.
Du är mitt motiv,
men motivet
är vackrare
än bilden.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-12-10 14:24



Bookmark and Share


    Mim
:)
2017-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP