Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 150


Blomman (På ljudspelare)



Prydnad

Till ängens vackra blomma
vill jag tanklöst lomma
och se på den,
men
inte plocka.
Den kan locka
mig att skratta nu,
den heter Du.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-17 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP