Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖSTVISA

Måste höstens lyckorus alltid förbli
som ett evigt kaskadregn, guldlövs fyllda.
Jag skrattar glatt barbröstad morgondansar
åldrande lycka.

Punkterade cykelhjul vingla tomma
motsrävt envist tradera höstens mantra.
Omgivningen hånskrattar med handklappar
åldrande lycka.

© Bosse 23 augusti 2017.




Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 206 gånger
Publicerad 2017-08-23 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten