Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ge livet substans


Månvarv

Ett månvarv är den tid det tar för månen att rotera
runt jorden.
Ett månvarv är 29 dagar, 12 timmar och ca 44 minuter…
Ett månår utgörs av 12 sådana varv och innehåller 354 dagar,
8 timmar och 48 minuter.
Ett händelsefullt år kan betyda och innebära mycket således.
Ett kan vara lycka, ett kan vara olycka och sorg med smärta.
Ett kan vara att vi är vänliga och omtänksamma mot varandra.
Ett kan vara att vi lämnar mycket bakom oss, lär oss och visar
omtanke och kärlek till allt levande väsen…
Ett kan vara att vi lever i nuet.




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 318 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-23 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje