Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Robotikens faror

De alltmer populära gräsklippningsrobotarna
har konstaterats vålla svåra skador på igelkottar.

Hur är det med klippskador på små barn?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av boen
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-23 16:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boen
boen