Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har sett några, de var på Torget och spelade musik.


Igår.

-Tjejer jag tror vi gillar samma stil..

"Det är väldigt speciellt att se killarna agera
för det kan dom tillsammans som ett team."
___

-Varför måste jag skriva om detta ämne?

-För att jag kan..

"Det är snart dags att pröva vingarna i ett nytt diskotek."

-Ja, där kan de-unga släppa loss riktigt ordentligt.

-Har du den "blå dansskolan klar?

-Ja, jag tror det räcker med den som jag hittat.

-Nu blandar vi inte in kommunen Göteborg.

-Nej för fan, där får vi inga pengar.

-Hur ska vi få till det, skramla in pengar från föräldrarna?

-Tänk på att förälder kan man vara livet ut om barnen vill.
___

-Jag kom nog på något under resans gång, se min blogg..

-design R(II)B konst, kallar jag den,
varför blir ni så provocerade på mig?

-Andra arbetar utåt, jag skriver ju bara.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-23 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP