Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ynnest

Tidsmån, böj din vila över 

Låt mig samlas där gräns drar vid vatten

Knäböja inför vetskapen om

att jag inte är ensam där i natten. 

 

Låt mig hålla mina händer, ut mot

se en tidsrymd där jag har liv

Låt min levnad vara ett hjärteblot 

Nu och till evig tid.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 413 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-23 17:55



Bookmark and Share


  Cugel
Bugar.
2017-08-23

  ULJO
Sanslöst bra diktat
2017-08-23

    ej medlem längre
O, den var vacker och tidlös! Bokmärker!
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP