Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill bli bra !


Sjuk


Vill så gärna bli frisk !
Hjärnan, den känns som
ett rökmoln och ögonen
är heta å vill blunda.
Öppen mun, tungan tittar ut.
Lite värk i kroppen å
sveda i ljumskarna.

Mamma ringde från sjukhuset.
Jag var pantad i huvudet
å sa dumma saker å
skrek fula ord. Då, jag ringde
hem till henne, idag, sa jag
förlåt för mitt sinnessjuka
beteende. Å, det var OK.

Mamma sa att hon fått
en pacemaker inopererad i
hjärtat. Skönt, för hon har
haft sånna besvär å problem.
Sen, låg jag å sov i nåra
tmr, vilket gjorde mig gott
å någorlunda återställd.

Vad är det för en sjukdom
jag har? Den är som en
fruktansvärd mardröm,
ibland. Blir galen å är
snurrigt olyckligt kär.
Blir alltid normal, igen,
vilket är väldig Tur !!!!!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 474 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-08-23 18:46



Bookmark and Share


  Fulbergarn
såg idioten idag
då blev jag arg
plötsligt mindes
hjärnan minnet
det rann då över
i hela jävla sinnet

tur det
2017-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Livet är fullt av berg och dalar...det är bara att gå vidare...viktigt att be om förlåtelse också, det mår man bra av...
2017-08-27

  Marita Ohlquist VIP
När man inte mår bra är det lätt hänt att man säger ord som man senare ångrar.
Heder åt dig som bad om förlåtelse.

Önskar dig allt gott!
2017-08-24

  överlevaren VIP
Känsloladdad text....ibland är det virrvarr och kaos i huvudet av allt som sker. Bra att din mamma blivit hjälpt av en pacemaker!
2017-08-23

  ULJO
Skönt att höra att din mamma fått en andra chans till ett behagligare liv. Hoppas bara att du också ska kunna få känna välbehag.
2017-08-23

  Blomma-Stjärna VIP
Fint skrivet- många detaljer
- om att vara sjuk och med huvudet fullt av dumheter som flyger ut, just när nyopererad mamma ringer...- Om att säga förlåt
-bara vänta ut sjukdomen - du har så mycket erfarenhet att du VET att du blir KRY, igen!
2017-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf