Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parti-kannibalism

Kannibalism har utbrytit i Moderata samlingspartiet, som inte visat sig vara ett parti benäget till samling; eftersom det finns två olika riktningar för partiets vägval.

I partiets hjärtefrågor:Försvar, Polis och Brottsbekämpning så har man inte riktigt lyckats.

Den tidigare moderatledningen avskaffade ju den allmänna värnplikten, vilket nu visar sig var ett missgrepp, och Försvaret har ju annars varit en hjärtefråga för Moderaterna.

Reinfelt talade ju om att vi skulle öppna våra hjärtan, och detta försöker man nu ändra på medan SD har fått över många moderater för att de försökt minska invandringen.

M har helt enkelt inte fört en konsekvent politik i moderat anda.

Enklaste lösningen, som man nu ser det; är att  avpollettera Kinberg-Batra.

Men jag tror att man skjuter sig i foten, om man tillsätter någon av kandidaterna in spe, nämligen Elisabeth Svantesson eller Ulf Kristersson.

Min magkänsla säger mig att då har man verkligen sålt smöret och tappat pengarna.

 

 

 




Övriga genrer (Essä/Recension) av Valter Örn VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-23 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP