Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nr 42

du försöker köpa mig
så att du kan ta mig för givet
din krok i vattnet
blir bara kastad i soporna av alla
ska jag sitta och vänta på dig
det är kallt härute så tror jag går hem igen

blev helt förtrollad
för att du tog upp mig ur soporna och borstade av mig
”så gott som ny”
sa du och log
och jag log.
varför log jag?
inser först nu vilken förolämpning det var

som den sista smulan i kakburken
”den här lilla kan jag ta det är endå ingen annan som vill ha”

sitt inte och läs din jävla bok och tyck synd om mig.
tyck synd om dig.
så att du nästa gång,
nästa tjej,
kan behandla henne bättre än mig.




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-23 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans