Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid horisonten

 

Fåglarnas färd över öppna vatten,
sträcker sig milsvida på fria vingar
Genom vida hav reser hoppet,
bort mot horisontens gryning

I dagbräckningen stiger solen,
och ger kraft åt livet
Något kommer att byggas,
av allt det gamla

En glädje ska växa fram,
ur allt det förlorade
Och marken ska återigen,
börja att gro

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-23 22:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla ord...vi får ta vara på det som varit och göra något nytt av det...
2017-08-27

  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
2017-08-24

    ej medlem längre
Eftersom jag lever i pessimistens årstid blir jag förstås bländad. Det fina med det är färgerna som stannar på näthinnan.
2017-08-24

  ULJO
Briljant
2017-08-24

  Annie b'larsson VIP
Det vackraste jag läst på länge. Åh, vad jag behövde läsa något som detta. Din dikt ger mig hopp. Tack!

Bokmärke.
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP