Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller om man så vill ren inåtvändhet.


Om frånvändhet


Dit som ingen hittar, inte ens den
vildaste fantasi när den flyr för livet

oavsett hur naken och trasig


-Bort från själva känslan av all känsla





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-23 23:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre

det gör ont när själen brister
och känslan mister
på flykt från sitt trygga bo
kastas redlös
upp på stranden

i ruiner ligger staden
av branden ödelagd








2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP