Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haruhi

Jag saknar den där backen
Att bli anfådd utan att bli rädd
Bara trött
Men trött är okej
Trött är min personlighet

Jag saknar att ha ganska tråkigt
Tid som hasar frammåt
Inget bättra att göra än att spela othello
Hjälpa till lite grann
I väntan på nästa äventyr

Jag saknar eftermiddagssolen
Lljudet av regn
Lukten efteråt

En till kopp te
Småprat
Kjolar
Hästsvansar
Smala halsar
Att skjuta på läxan tills imorgon

Det finns inget finare än att ha ganska tråkigt
Inget bättre än att i hemlighet hoppas att du till slut fattar
att det inte behövs någon magi
och att jag till slut fattar vad det är du väntar på




Fri vers av Blork
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-24 02:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blork