Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland kan du läsa detta på en meny


Det är inte relevant no 1

Barnportion, gäller för barn upp till 12 år

 ” Barnportion” står för  hur mycket mat

Du kan förvänta Dig på ett fat

det ska inte ha med ålder  

på den som skall äta ... att göra

© Angela Bohlin




Fri vers (Fri form) av Angela Bohlin VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-20 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP