Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammalt djungelordspråk


ordspråk24aug17

Måla inte fan på väggen
om det går en ängel
genom rummet.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-24 07:16



Bookmark and Share


  aol
Respekt.
2017-09-19

    ej medlem längre
Det är RESPEKT! Perfekt formulerat dessutom ??
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP