Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektioner och mörker

Reflektioner och rikoschetter
spegelbilder och solglitter

samtidigt
någonstans där i botten
oron
trånga schakt
som endast
ålande går att tränga fram igenom

omöjligt vända
endast oförtrutet hasa framåt
på armbågar stödd

inför obeskrivlig fasa
betvingande lugn min enda chans
krafsande råttors rassel
hotfullt från mörka sidogångar
berget perforerat
paniken i försåt
rovgirig bidan
i mörkrets tid




Fri vers (Modernistisk dikt) av Stigi Skog
Läst 251 gånger
Publicerad 2017-08-24 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog