Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROGRESSO MAGIC

Jag har hittat en penna som
har regnbågens alla färger!
Jag har börjat att skicka
sådana till mina vänner...

Nu kommer glädjetack rop, som jag
aldrig har hört förr av det jag skickat innan,
så dessa svar går ju till <-3 direkt.

De är tillverkade av KOH*I*NOOR
HARDTMUTH. Bara namnet, det
strålar ju som en * emot en...

Många är redan skickade...
Fler ska skickas...
Men det var FÅ KVAR I BUTIKEN...
Så nu är jag på väg att handla fler...
Om jag hinner fram i tid..






Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2017-08-24 10:54



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Så fint med regnbågens färger att en penna kan skimra så.
Så som regnbågen i det blå!
2017-08-25

  ULJO
Regnbågens magi skänker så mycket lycka. Så din gest är guld värd.
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt