Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mån(n)tro!

Månntro. Måntro!




Bunden vers av Mim
Läst 164 gånger
Publicerad 2017-08-24 11:02



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Mån-tro, tro på månen
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim