Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt tuffa val

Slag efter slag
Men jag står kvar
Letar mig tillbaka
Till den jag en gång var
Påtvingad styrka
Måste leva trots allt
Får tänka på barnen
När allt känns kallt

Kämpar mot tårar
Som inte vill sluta rinna
Kämpar mot kärlek
Som inte vill sluta brinna
Det här är livet nu
Ensam som många gånger förr
Men skillnaden är att
Jag aldrig mer öppnar min dörr

Jag vill inte glömma dig
Och vad vi delade
Även om det bara
Var ett spel du spelade
Men jag kan inte stanna
I en smärta så total
Måste gå emot känslan
Det är mitt enda val

För när jag behövde det som minst
Sårade du mig som mest
Och nu står jag här i valet
Mellan kolera och pest
Att ge upp alla våra drömmar
Är inte alls lätt
Men vad kan jag göra
När du säger att det är rätt
Att vi aldrig mer kommer bli
Att du inte vill vara med mig
Då är mitt enda val
Att göra allt för att glömma dig




Bunden vers (Rim) av Emily Whatever
Läst 272 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-08-24 11:09



Bookmark and Share


  Natten24
vilket flyt i denna dikt.
2018-10-31

  dansamedvargar
Visst är det befriande att kunna skriva?

Du är så bra på att skriva om ngt så svårt!
Tack!
2017-09-06

    ej medlem längre
kärlek och sorg blandas i denna
smärtsamma text


2017-08-25

  SellwiN VIP
Riktigt bra. Älskar textens flyt och hur du berör.
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Emily Whatever
Emily Whatever