Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knepg fråga

 

Patienter som blev opererade
där organ blev transplanterade
för att slitna delar tagit slut
och då helt enkelt byttes ut
av kirurger med förmågan,
får mig förundrad ställa frågan:
*  *
När så småningom personen dör
vilket ju vi vet vi alla gör
och blott lite kvar finns utav'en,

vem är det då som läggs i graven?




Bunden vers (Rim) av Carl O Andersson
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-24 12:25

Författaren Carl O Andersson gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  aol
Haha det kan man ju undra, bra skrivet,
2017-08-26

  Emily Whatever
Härlig dikt!
2017-08-25

  Gronman
Kvick och fint rim.
Slutklämmen är härlig.
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Carl O Andersson
Carl O Andersson