Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Historian

Jag skulle vilja skriva något
som kunde beskriva
Det jag såg
Det jag kände
Men orden är inte nog
för att berätta
Historian om mitt hjärta
Historian om mitt liv
En historia om en själ
resande genom världen.






Fri vers (Fri form) av Midnight
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-24 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Midnight
Midnight