Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tanke bara


Det är skillnad på att tycka och att hålla med




Övriga genrer av Anders Nordlander VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-24 20:18



Bookmark and Share


  ULJO
Viss nyansskillnad finn det allt i orden
2017-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP