Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liv

 

Solrund och varm lyser solen

Gräset växer och gror av värmen

Regnet ger dig näring och liv

Vinden låter dig uppleva det

Naturen viskar i ditt öra

Livet,

Du har en gåva att förvalta

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-24 23:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En underbar gåva som kräver varsamhet och omtanke!
2017-08-27

  ResenärGenomLivet VIP
Tar ett djupt andetag och njuter av din underbara dikt...
2017-08-27

  Annie b'larsson VIP
Jag skickar en applåd på den här, för att den är positiv, och fin. För att den lyfter upp.
2017-08-26

    ej medlem längre
Du fortsätter envist att kartlägga ett inre och yttre landskap. Vad riket heter vet jag inte, men varför inte tilltro.
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP