Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslor


För att läka

Så många vägar man skulle ha gått.
Så många chanser man har fått,
det tappades alltid bort.
Kort och gott,
känslan tog över.
Som den alltid gjort,
gång på gång.
Jag är så trött på denna sång.

Ta ett steg mot allt du önskar,
men det finns inget kvar.
Men du fortsätter gå,
för en vacker dag kanske någon kan förstå.
Hur det är att vara två,
då bilden alltid är en.

Jag skriver för att läka,
men härmed vill jag försäkra,
er om.
Det får bli en annan gång.
För känslan tar över,
som en första gång.
Jag är så trött på denna jargong.




Fri vers (Fri form) av Unsaidwords
Läst 438 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-25 00:52



Bookmark and Share


  Femme Fatale
Har varit där så många gånger, upprepat mitt livsmönster. Mina känslor tar alltid över.
2019-09-07

    ej medlem längre
att skriva är ett sätt att läka!
2017-09-04

  Emily Whatever
Klockrent än en gång! Du har talang verkligen. Älskar det!
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Unsaidwords
Unsaidwords