Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från Google


Hösten är på ingång

Värmen har lämnat oss för att ge oss höst
och kalla vindar.

Som sveper in genom fönstret och glider in
i våra kroppar , tar den i besättning och fryser till is.

Solen orkar inte ta sig fram över dessa mörka moln
som hopar sig.

Vilken tur att vi har våran inre styrka som ger oss
värme och trygghet.

Goa´och varma människor som gör dig sällskap
till bords, med sina anekdoter och skratt får
ytterligare denna dag att blomstra.

Värmen från familjen tar bort alla oväder ,
sveper iväg dem som orkanen själv.

Njut och gör livet till en dans full av mirakel ,
nu tittar solen fram ur sin sovande gloria.

Sjöng och ge hals som aldrig förr!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-25 06:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Uppmuntrande och fint trots att hösten snart är här...
2017-08-27

    ej medlem längre
Som en glad trumpetstöt träffar din fina dikt om hösten mig.
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP