Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

526.Mörka hörn i din själ. I Del 2

SLUTA SKRIKA och DRA BORT DINA KLOR FRÅN MIG!
Klorna!?Nej,den här nagelkonsten.
Jag tar bort dem Men jag är rädd för DIN HÖJD!
DU HAR ROPAT MITT NAMN FLERA GÅNGER!
Oavsiktligt...Men när DINA ÖGON,på natten,
tittar djupt in i mig av överhettade känslor
tvivlar jag och är på min vakt.
VEM ÄR DU!?Med Metallglänsande hökögon
"No game no pain!", från DIG TILL MIG!
Jag kisar och pressar mig...Till VEM!?
Jag studsar tillbaka och springer av förlägenhet
och fruktan.
JAG KRYPER _ likt en orm _ IGEN I MIG SJÄLV!
där är oroväckande men allt är bekant.

VARFÖR KNACKAR DU PÅ MIN DÖRR DÅ?
Jag kvävs.
AV VAD?
Av tankar.
VILL DU ATT JAG SKA KLIPPA BORT DEM?
Trimma bort min slöja?!!!
DINA TANKAR LIKT SPNDELVÄV KRETSAR I HÅRET!
Vad!
DE ÄR FÖR BESVÄRLIGA FÖR DIG.
Lite grand.Mina tankar är mitt hår.Ibland är de
i en stråle,ibland faller de åt alla håll och binder mig.
De springer inte efter mig,det är jag som gör det.
De har en sådan hastighet att de slår ned mig...

VAD VILL DU HA AV MIG DÅ ?

jag...jag..."MY SPIRIT in the human animal body!"...
VILL TRÄFFA PONTIUS PILATUS!

HeHeHe...Förstår du vad ber du om!?

NEJ!MEN FRÅN MEDVETANDET ATT VETA
har jag ingen sinnesro.JAG LIDER...pressade jag hest ut .
f.f




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-25 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP