Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Brasorna

känslan
du berörde
var dammig
aldrig sett sitt ljus

det är inte långt kvar
till tårarna
kommer bli
bländade
för första gången

du lär dig snabbt
vilka punkter
smärtan aldrig
orkar stå emot

mina gömställen
brinner ner
ett efter ett

det är svårare
att gömma sig
mina hemligheter
blir allmänt gods

jag blir bländad
av ljuset
från min självantända
brasor




Fri vers av J P VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-25 10:13



Bookmark and Share


    Pangles
du skriver väldigt fint.
2017-10-03
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP