Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den lituaisk-franske filosofen Emmanuel Lévinas etik.


Den andre

Mötet med den andre
Ifrågasätter, utmanar
Min egen position

Men inte utplåna, uppslukas
Bruka våld
Vara gränsöverskridande

Ansiktet förmedlar
Den andres mänsklighet
Kommunicerar

Kommunicerar
Osäkerhet
Skörhet

Auktualiserar
Budordet
Du skall icke dräpa




Fri vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-25 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP