Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folk borde ha vett...

När folk sa till mig
att jag lever
i en fantasivärld
då blev jag så arg
så jag höll på att
ramla av
min flygande svan
folk skall tänka sig för
vad de säger till mig
då jag rör mig på höga höjder
många meter över dem
detta kunde gått
verkligen illa för mig
jag kunde ju ramlat av och ner
men som tur var
hann jag
grabba tag
i vingarna
guld att de höll...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-25 19:30



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Bra att hålla fast vid!
2017-08-28

  Emily Whatever
Älskar detta!
2017-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt